Welkom bij Domestica

Ben je op zoek naar een FLEXI-JOB of een VAKANTIEJOB in de maand augustus of september? Dan zoeken wij JOU!. Wens je in het weekend te werken of misschein één of twee dagen per week? Ben je een enthousiast en sociaal persoon, heb je steevast een glimlach klaar of wil je eerder bijleren in de keuken. Contacteer ons, wij hebben vacatures voor zowel de zaal als de keuken.

Voor alle info kan u ons mailen of bellen 09/223 53 00 of info@domestica.be

 

Met het nieuwe mobiliteitsplan in Gent blijft Domestica even vlot bereikbaar als voordien via de Rozemarijnbrug/Bijloke. Volgende link kan makkelijk uw reisweg uitstippelen tot voor onze deur of één van de dichtsbijzijnde parkings (Sint-Michielsparking of Kouter): http://gent-circulatieplan.anyways.eu

 

Het restaurant is gelegen in het hartje van Gent in een oud herenhuis anno 1870. De renovatie van het pand duurde ongeveer 3,5 jaar. Het interieur weerspiegelt de origine van het gebouw.

De zaak bestaat uit vier onderscheiden ruimtes. In de zwarte zaal zijn de muren hoofdzakelijk zwart geschilderd met toetsen van goud. De grote kroonluster in bronze d'oré en kristal brengt een statige indruk teweeg. De groene zaal is een kleinere maar zeer sfeervolle zaal. De open haard en de kleur bevorderen het uniek romantische karakter in deze plaats. Beide zalen kunnen worden aangewend voor groepsactiviteiten. De zwarte zaal heeft een capaciteit van 35 personen, de zaal vooraan van 28.

De keuken is een seizoensgebonden keuken waar men werkt rond de pure smaak van ieder product. En dit alles gezien door de ogen van de chef en z'n team. Versheid en kwaliteit zijn er prioriteit. Ieder gerecht dat de chef, Vincent De Leenheer, zijn gasten voorschotelt is een specialiteit waaraan veel zorg wordt besteed bij het bereiden, dresseren tot het serveren.

De vijf meter lange bar die met alle werkcomfort is uitgerust, is een kunstwerk op zich. De gezellige lounge en de comfortabele zetel biedt de klanten voldoende privacy en luxe om er ook uitgebreider te eten. Vooral op vrijdag- en zaterdagavond wordt de bar dan omgetoverd tot een cosy restaurant. Bij mooi weer kan u genieten op het rustieke buitenterras, ingedeeld in diverse onderdelen met buxussen en een vijvertje. Het is de ideale eetgelegenheid op een zwoele zomeravond.